Få en transportløsning, der passer præcis til dig!

Vi har sikkert allerede mødt hinanden. Vi kører i »de blå biler« hver dag, året rundt på hele Sjælland med dokumenter, pakker, paller, fødevarer – ja, ganske enkelt alt, hvad vores kunder skal have fragtet – og vi løser transportopgaver for alle typer industri- og handelsvirksomheder, detailforretninger, offentlige institutioner og private.

Spar på omkostningerne og få en skræddersyet løsning

Flere og flere udliciterer deres transportopgaver til os for at være hurtige og fleksible samt sidst, men ikke mindst, at spare på omkostningerne.

Vi kan tilbyde dig en skræddersyet og individuel aftale, der kan og vil løse dit transportbehov – eller du kan vælge at bruge os som back-up eller ekstra bil, når behovet melder sig.  Uanset hvilken løsning du vælger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kender betydningen af en effektiv distribution 

Hos Svend Aages Varetrans ved vi, at en effektiv og pålidelig distribution har afgørende betydning for vores kunders kunder.

Vi sætter os altid ind i vores kunders krav, ønsker og forventninger for at sikre en effektiv løsning, der passer til det konkrete behov.

Faste chauffører, der kender dine ønsker og krav 


Et godt samarbejde kommer af en åben dialog, så alle krav og ønsker kan opfyldes. Derfor har vores chauffører så vidt muligt faste ruter, så du vil møde et kendt ansigt hver gang. 

Ring 5572 3136 og få en sikker og god aftale på din transport!